Silicium interactief
Webdesign & Development

Montague

CMS, Webdesign, Webdevelopment

Bekijk

Cell Press

Interactieve presentatie

Bekijk

Ottomania

CMS, Email template, Webdesign, Webdevelopment, Webshop

Bekijk

UROONCO

Video

Bekijk

MODEKERN

CMS, Maatwerk, Webdevelopment

Bekijk

Lichting 2012 – 2013

CMS, Webdevelopment

Bekijk

Gauchos

CMS, Fotografie, Webdevelopment

Bekijk

Chocolaterie Pierre

CMS, Maatwerk, Webdesign, Webdevelopment

Bekijk
 • “Het gaat er om dat een website doet wat de opdrachtgever er van verwacht”

  Silicium verzorgt conceptontwikkeling tot en met de realisatie van uiteenlopende projecten op het gebied van interactieve media. Het totaalpakket aan diensten omvat ondermeer: webdesign & development, technisch beheer & hosting, advies & begeleiding, CMS (Content Management System), web applicaties, e-mailmarketing, fotografie en video productie.

 • “Het moet je wel raken!”

  Bij Silicium vinden we het ontwikkelen van websites erg leuk. Toch doen we het niet louter voor eigen plezier. Wat ons betreft draait alles om hetgeen onze opdrachtgever met zijn of haar website wil communiceren en welke doelgroep zich aangesproken moet voelen.

 • “Zij + ik = we”

  Voor het ontwikkelen van veel websites is vaak meer specialistische kennis, ervaring en talent nodig dan in een persoon verenigd kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan programmeren, het schrijven van tekst, fotografie, beeldbeweking of videoproductie.

 • “Zolang je de weg maar weet”

  Wij willen u niet vermoeien met vakjargon over programmeertalen en software die voor ontwikkelen van websites nodig zijn. U kunt er gerust van uitgaan dat wij vertrouwd zijn met wat er op dit gebied beschikbaar is.

 • “Als je maar in beweging blijft”

  Te veel en te vaak zie je dat websites na de livegang met geen vinger meer worden aangeraakt. Professionele marketeers die zich bezighouden met e-commerce hoeven wij er niet van te overtuigen hoe belangrijk het is om een website up-to-date te houden.

 • “Wat we gemaakt hebben ligt achter ons”

  Inmiddels 10 jaar ervaring rijker, zouden we de websites die we destijds gemaakt hebben nu misschien wel heel anders aanpakken. Nieuwe technische ontwikkelingen geven ons een veel groter arsenaal aan mogelijkheden.

 • “Dat is dan afgesproken”

  Wat ons betreft valt of staat optimale samenwerking met duidelijke afspraken over prijs en onze prestaties. Na een oriƫnterend gesprek komt Silicium desgewenst met een voorstel tot samenwerking.

 • “De ene kiezel is de andere niet”

  Als je een stuk vuursteen tegen ijzerhoudende steen slaat ontstaan er vonken. Met enige oefening en wat droog brandbaar materiaal kan je een vuurtje maken.

 • “Totaalpakket aan diensten”

  Silicium verzorgt conceptontwikkeling tot en met de realisatie van uiteenlopende projecten op het gebied van interactieve media.

  Het totaalpakket aan diensten omvat ondermeer: webdesign & development, technisch beheer & hosting, advies & begeleiding, CMS (Content Management System), web applicaties, e-mailmarketing en fotografie.