Silicium interactief
Webdesign & Development

Totaalpakket aan diensten

Silicium verzorgt conceptontwikkeling  tot en met de realisatie van uiteenlopende projecten op het gebied van interactieve media.

Het totaalpakket aan diensten omvat ondermeer: webdesign & development, technisch beheer & hosting, advies & begeleiding, CMS (Content Management System), web applicaties, e-mailmarketing en fotografie.

Vooralsnog richten wij ons op kleine- tot middelgrote bedrijven en instellingen.

Bij de websites die we voor onze opdrachtgevers ontwikkelen zijn we ons bewust dat het niet gaat om wat wij mooi, leuk of aardig vinden. We realiseren ons maar al te goed dat een website op het lijf geschreven moet zijn van de afzender en zo duidelijk mogelijk dient te communiceren wat hem of haar bijzonder maakt.

Tenslotte zullen de bezoekers uiteindelijk bepalen of wij ons werk goed hebben gedaan.

 

Dat is dan afgesproken

Wat ons betreft valt of staat optimale samenwerking met duidelijke afspraken over prijs en onze prestaties. Na een oriënterend gesprek komt Silicium desgewenst met een voorstel tot samenwerking. Dit is een beschrijving van een gefaseerde aanpak en de kosten die daar aan verbonden zijn. In de meest voorkomende gevallen wordt een project in zes fases gerealiseerd.

  1. oriënterend gesprek, opstellen beknopte briefing
  2. opstellen wireframe(s), specificaties, (voorlopige-) offerte, opdrachtbevestiging & planning
  3. opstellen digitaal ontwerpvoorstel
  4. technische realisatie
  5. website toegankelijk maken voor opdrachtgever, testen, laatste aanpassingen
  6. livegang, evt. CMS instructie

De goedgekeurde offerte dient in verschillende fases en bij vooruitbetaling voldaan te zijn.

 

Zij + ik = we

Voor het ontwikkelen van veel websites is vaak meer specialistische kennis, ervaring en talent nodig dan in een persoon verenigd kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan programmeren, het schrijven van tekst, fotografie, beeldbeweking of videoproductie. Specialisten op uiteenlopende vakgebieden vormen een netwerk van zelfstandige ondernemers die door Silicium per project worden geselecteerd en ingeschakeld.

Ondergetekende, oprichter en eigenaar van Silicium houdt zich niet alleen bezig met het ontwikkelen van websites, maar coördineert ook de werkzaamheden van de verschillende specialisten en onderhoudt het contact met de opdrachtgever.

 

Niels Polak