× Diensten Projecten Over Contact
Silicium interactief Haarlem
Diensten & Services

Totaalpakket aan Diensten

Silicium interactief verzorgt de conceptontwikkeling en realisatie van websites. Vanwege de vele aspecten bij het ontwikkelen van Internetsites bieden wij een totaalpakket aan diensten.

Brainstorm

Je hebt een idee voor een online project maar je weet nog niet precies hoe of wat. Maak een afspraak en we denken graag met je mee.

Web Design

Op basis van huisstijl ontwerpen wij een unieke maatwerk website. Heb je nog geen huisstijl? Geen probleem, wij selecteren met jou desgewenst een van onze partners om deze voor je te laten ontwikkelen.

Web Development

Het ontwerp / concept wordt omgezet in wire-frames en een beschrijving van alle te ontwikkelen functionaliteiten. Na correctie en akkoord starten wij met het bouwen van je website of applicatie.

Content Management

Zelf tekst en beeldmateriaal op je website beheren wanneer het jou goed uitkomt? Wij sluiten je website aan op WordPress of een door onszelf ontwikkeld content management systeem.

Maatwerk Webwinkel

Wij leveren een door onszelf ontwikkelde webwinkel applicatie die volledig naar wens in te richten is.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan: facturatie, groothandel, voorraadbeheer, CRM, data-import / export, statistieken.

Website Updates

Wij kunnen je bestaande website ook onderhouden. Denk hierbij niet alleen aan het uitvoeren van security updates maar ook aan het maken van diverse aanpassingen aan (WordPress) templates.

Optimalisatie

Een website is over het algemeen veranderlijk, net als het Web. Wij kunnen je website proactief monitoren en optimaliseren. Dat heeft een positieve uitwerking voor je bezoekers en op de zoekmachine.

WordPress Website

WordPress heeft zich bewezen als een van de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke website beheer systemen op de markt. Silicium richt het systeem custom in, zodat het beheren van je WordPress website erg eenvoudig is.

E-mailmarketing

Op basis van de stijl van je website ontwerpen, bouwen en testen wij e-mail templates welke gebruikt kunnen worden in een e-mail verzendsysteem. Desgewenst verzenden wij ook jouw campagnes.

Hosting

Wij bieden betrouwbare hosting aan op onze eigen managed VPS servers. Ook regelen wij gerelateerde zaken als: domeinnaam-registratie, email, backup, updates, SSL-certificaten, etcetera.

Boek nu een GRATIS website scan!

Meer rendement uit je website halen? Wij kijken graag samen naar je website en geven nuttige tips om je website te optimaliseren en hiermee de conversie te verhogen.

© 2001-2022 Silicium interactief - Privacyverklaring