× Diensten Projecten Over Contact
Silicium interactief Haarlem
Over

Wij vinden het ontwikkelen van websites erg leuk. Toch doen we het niet louter voor eigen plezier. Wat ons betreft draait alles om hetgeen onze opdrachtgever met zijn of haar website wil communiceren en welke doelgroep zich aangesproken moet voelen.

Gids

Als bevlogen ondernemer ben je ongetwijfeld goed thuis in jouw eigen markt of vakgebied. De vertaalslag naar de wereld van online ondernemen kan daarbij een flinke ontdekkingstocht zijn. Niet verwonderlijk dat je een gids kunt gebruiken in dit alsmaar veranderende landschap.

Silicium interactief uit Haarlem begeleidt je daar bij van begin tot eind en ziet het als een creatieve uitdaging om ook jouw onderneming op een hoger online plan te tillen.

Niels Polak

Een beetje eigenzinnig dat wel! Vanaf de oprichting van Silicium interactief in 2001 altijd al een voorliefde voor fotografie. Houdt niet alleen van webdesign, maar ook van bergen, klimmen en mtb’en. Het leukst vindt Niels datgene waar hij op dat moment mee bezig is.

Silicium [Si]

Silicium is een scheikundig element met symbool Si en atoomnummer 14. Het is een donkergrijs niet-metaal.

Kiezelstenen (silex in het Latijn) bestaan voornamelijk uit silicium dioxide. Zonder silicium waren er geen computerchips geweest. Zonder computers geen internet en zonder internet geen interactieve media.

Ook al bestaat onze aardkorst tot 28,5 km diepte uit silicium en zijn er alleen al in Nederland meer dan 5000 webdesign bedrijven, toch zijn we er trots op dat Silicium interactief best wel een opvallende kiezelsteen mag worden genoemd.

Haarlem

Webdesign bureau Silicium interactief is gevestigd in het centrum van Haarlem, vlakbij Amsterdam. Wij verzorgen al meer dan 15 jaar mooie maatwerk websites en online oplossingen voor kleine en grote opdrachtgevers.

Benieuwd naar een positieve impuls voor jouw website? Of wil je gewoon eens van gedachten wisselen over onze visie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Boek nu een GRATIS website scan!

Meer rendement uit je website halen? Wij kijken graag samen naar je website en geven nuttige tips om je website te optimaliseren en hiermee de conversie te verhogen.

© 2001-2022 Silicium interactief - Privacyverklaring